Καντιφεδάκη Κυριακή

Γειά σας λέγομαι Καντιφεδάκη Κυριακή

Καντιφεδάκη Κυριακή

Φιλόλογος

Ονομάζομαι Κυριακή Καντιφεδάκη και είμαι απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με ειδίκευση στον τομέα των Κλασικών Σπουδών. Είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου στις Επιστήμες Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθώ το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση. Έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων τα οποία αφορούν στις μαθησιακές δυσκολίες, την σχολική ψυχολογία, την διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και τη διαπολιτισμική εκπαίδευση.

Η μέχρι τώρα πορεία μου, επικεντρώνεται στην διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση υπό το πρίσμα της διαφοροποιημένης προσέγγισης των μαθητών.

Πιστεύω σε μια εναλλακτική διδασκαλία προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μαθητή αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Στόχος μου, είναι ο κάθε μαθητής να ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι εξέλιξης μέσα απ’ την δική μου ενίσχυση, ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα και μια δομημένη διδασκαλία προσαρμοσμένη στις δεξιότητες και δυσκολίες κάθε μαθητή.

Επικοινωνήστε μαζί μου

    Επιστροφή
    Viber
    Email
    Messenger