Εργαστήριο Κηπουρικής

Νέα δραστηριότητα…

Κάθε Σάββατο πρωί, οι μικροί μας φίλοι μεταμορφώνονται σε μικρούς  κηπουρούς, φυτεύοντας και μαθαίνοντας ποικίλες πληροφορίες, για τα φυτά, τον τρόπο που τα φυτεύουμε, που μεγαλώνουν, καθώς και για τη φυσιολογία του φυτού αλλά και τις λειτουργίες του κάθε φυτού.

Το εργαστήριο Κηπουρικής απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών από 3 ετών έως και 12 ετών και είναι χωρισμένα ανάλογα την ηλικία τους. Το εργαστήριο  Κηπουρικής λειτουργεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς τις μέρες που δεν μας το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, το εργαστήριο πραγματοποιείται μέσα στο χώρο μας, όπου αναλόγως προσαρμόζονται και οι δραστηριότητές μας. Οι μικροί μας φίλοι φυτεύουν σε γλαστράκια, παρατηρούν και πειραματίζονται συνολικά με όλα όσα σχετίζονται με τα φυτά. Η υπεύθυνη γεωπόνος που ασχολείται με το πρόγραμμα, εξηγεί, βοηθάει και καθοδηγεί τα παιδιά σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία μας, καθημερινά  από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 12:00-19:00.

Επιστροφή
Viber
Email
Messenger